Nieuws

Home / Nieuws

Miezaan is met ingang van 8 januari 2018 erkend als leerbedrijf. Dit houdt in dat studenten MBO en HBO hun stage voor hun opleiding in de hulpverlening bij Miezaan mogen vervullen. Op deze manier draagt Miezaan bij aan de professionalisering van toekomstige begeleiders en blijven we op de hoogte van de nieuwste methodieken en theoretische vernieuwingen in de zorgsector.

Miezaan heeft een KOMPAS ontwikkeld waarin we onze omgangsvormen en manieren van samenwerking hebben opgetekend. Alleen dan kunnen wij ons op een verantwoorde manier focussen op de ontwikkeling van onze bewoners. Klik hier om ons KOMPAS te ontdekken.

Hoe denken mensen in Beschermd Wonen over weer gaan wonen in de wijk. Onderzoek in samenwerking met ervaringsdeskundigen.

We zijn erg trots dat we de MKB Idee subsidie hebben gekregen. We hadden hier een beetje op gehoopt, maar dat we deze subsidie ook zouden krijgen is een enorme opsteker voor team Miezaan. Miezaan is een van de 60 ondernemingen die deze subsidie krijgt. Het project heet “Leren in de Zorg”. Door de subsidie is er de komende 2 jaar voldoende tijd en capaciteit voor allerlei activiteiten, waardoor we ons als team verder kunnen ontwikkelen en nog betere zorg kunnen bieden. De (digitale) feestelijke uitreiking is op maandag 17 mei, maandag 17 mei 2021 van 15.30 tot 17.00 uur.

Het wordt een informele bijeenkomst met een feestelijk tintje. Staatssecretaris Mona Keijzer en minister Wouter Koolmees overhandigen live vanuit een studio op symbolische wijze de subsidie en uiteraard is er volop gelegenheid om kennis te maken met de andere MKB!deeën.

Nederland MOET daklozen meer HELPEN