Samenwerkingspartners

Home / Samenwerkingspartners

Miezaan werkt nauw samen met verschillende partners om ons team te ondersteunen bij het leveren van de beste zorg. Deze partners bevinden zich zowel in de zorgsector als daarbuiten.

Partners in de Zorg

Czorg Oost

Helderzorg

Coachia

Gezinshuis Apeldoorn 

Pedagogaanhuis.nl 

Ondersteunende diensten

Finance Anders 

NS-SocialFlex

Immen Vastgoed 

Globawork

Zmartzorg

Dagbesteding

Miezaan werk nauw samen met verscheidene partners om de beste zorg en ondersteuning voor onze cliënten te kunnen leveren. Dagbestedigsactiviteiten zijn een vitaal onderdeel in onze begeleiding naar zelfstandigheid. Aanbieders hiervan worden zorgvuldig door Miezaan geselecteerd.

Toutouh Trainings 

Biedt weerbaarheid trainingen in de vorm van kickboksen.

Gelukpaarden

Biedt coaching met paarden. Doordat paarden reageren op bewustwording en/of gedragsveranderingen bij de mens, is het mogelijk te ervaren wat het veranderen van het eigen gedrag bij anderen teweegbrengt en om daar vervolgens van te leren.

Is met meer dan 180 clubs de grootste sportschoolketen van Nederland. Miezaan heeft een berijfslidmaatschap afgesloten waardoor het voor elke cliënt mogelijk is om onbeperkt te sporten, groepslessen te volgen, toegang te krijgen tot trainingsschema’s en oefeningen via de basic-fit app of advies in te winnen bij aangesloten voedingscoaches.

weerbaar meppel. Werkt met en bewezen concept op gebied van fysiek en mentale weerbaarheid